07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Yazıklar olsun!”
“Yazıklar olsun!”

“Yazıklar olsun!”

“Kürk Mantolu Madonna” skandalı tam anlamıyla bir ‘vodvil’e döndü. TV8’de yayınlanan Jess Molho, Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli’nin sunduğu ‘Aramızda Kalmasın’ programında yaşanan skandala Sabahattin Ali’nin kızı da dahil oldu. Filiz Ali, sunucu Funda Özkalyoncu’ya Sebahattin Ali’yi tanımadığı için “yazıklar olsun” dedi.

TV8’de yayınlanan Jess Molho, Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli’nin sunduğu ‘Aramızda Kalmasın’ programında yaşanan “Kürk Mantolu Madonna” skandalına kitabın yazarı Sebahattin Ali’nin kızı Filiz Ali de dahil oldu. Filiz Ali twitter hesabından yaptığı paylaşımda ,”Bu hanım Madonna’yı benimsemiş bizim diyor. Ama asıl bizim olan yazarı bilmiyor. Yazıklar olsun.” ifadesini kullandı.

“1943’te Madonna var mıydı ayol!?”

Program sunucusu Funda Özkalyoncuoğlu kitabı okuduğunu iddia edip partneri Sena Keçeli ile birlikte , Sabahattin Ali’nin ölümsüz eseri Kürk Mantolu Madonna’nın dünyaca ünlü pop şarkıcısı Madonna hakkında yazıldığını söylemişti.

Kürk Mantolu Madonna kitabının yazarı Sabahattin Ali’nin kızı Filiz Ali de tartışmaya dahil oldu. Filiz Ali Twitter adresinden yaptığı açıklamada duruma tepki gösterdi. Ali mesajında: “@RenginArslan @ebru_cavdarli Bu hanım Madonna’yı benimsemiş bizim diyor. Ama asıl bizim olan yazarı bilmiyor. Yazıklar olsun.” dedi.

screenshot_3